Над 50 000 кв.м. офисни, търговски и складови площи

Разположен в НПЗ Хаджи Димитър - на 5 мин от Паметника Левски - върху площи от над 50 000 м2, ЗАВОД МРАЗ предлага офиси Клас А и B, складови, промишлени и търговски помещения. Професионална рецепция е на разположение на наемателите и гостите на комплекса. КАФЕ МРАЗ - ново заведение с комфортна, изискана и еклектична обстановка, отворило след основен ремонт през 2020 г. Заведението разполага с места на закрито и открито и предлага закуски и богато обедно меню.

Над 500 паркоместа и изобилие от зелени площи и места за отдих

Комплексът разполага с голям брой паркоместа върху асфалт в контролирана и охранявана среда. За дворните площи се грижат професионални градинари, като са изградени няколко очарователни зони за отдих и разходка.

Домът на вашия бизнес

В завод "МРАЗ" можете да намерите тази площ, която смятате, че е подходяща за вашия бизнес.

  • На 800 метра от паметника "Васил Левски"

С грижа за околната среда

"Eldrive", най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в България, откри първия хъб с бързо-зарядни станции за електромобили в ЗАВОД МРАЗ, намиращ се в сърцето на София – на ул. „Индустриална“ №11. Бързо-зарядният хъб е съставен от общо 6 зарядни станции, от които пет с мощност 50 kW DC и една с мощност 24 kW DC. Зарядните станции ще позволяват зареждане на най-масовите модели електромобили в рамките от 20 минути до час. Наемател в комплекса от 2019 г., "hobo" е една от първите компании в София за електрически тротинетки под наем.

КАФЕ МРАЗ

Ново заведение с комфортна, изискана и еклектична обстановка, отворило след основен ремонт през 2020 г. Заведението разполага с места на закрито и открито и предлага закуски и богато обедно меню.

Нашите партньори

Сред фирмите, които ни се довериха