Eldrive, най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в България, откри първия хъб с бързо-зарядни станции за електромобили във Vassilev Business City, намиращ се в сърцето на София – на ул. „Индустриална“ №11. Бързо-зарядният хъб е съставен от общо 6 зарядни станции, от които пет с мощност 50 kW DC и една с мощност 24 kW DC. Зарядните станции ще позволяват зареждане на най-масовите модели електромобили в рамките от 20 минути до час.

 

„Бързозарядният хъб е много важна стъпка в развитието на нашата мрежа. Той ще улесни и подпомогне електромобилността, както в града, така и извън него, тъй като ще позволи на транзитно преминаващите електромобили да заредят бързо и удобно без да натоварват наличната зарядна инфраструктура в София. Щастливи сме, че успяхме да осъществим тази ключова за електромобилността в България стъпка. Tова показва сериозно развитие и поставя страната ни на картата на европейската електрическа мобилност“, коментира Стефан Спасов, изпълнителен директор на Eldrive.

 

“За Братя Василеви партньорството с Елдрайв, от една страна, предоставя нова и модерна услуга на наемателите и гостите на Vassilev Business City,  а от друга – утвърждава комплексът ни като хъб на технологиите и иновациите в сърцето на София”, сподели Слави Василев, акционер в Братя Василеви АД.

 

Eldrive е най-големият инсталатор и оператор на зарядна инфраструктура на територията на България и региона с над 260 зарядни точки в портфолиото си. Мрежата Eldrive разполага с пълно национално покритие, както в големите областни центрове, така и на основните междуградски пътища. Тя предлага богат избор от стандартни зарядни станции с мощност 22 kW AC и постоянно растящ брой бързо-зарядни станции с мощност от 22 kW DC до 50 kW DC. Освен в България, Eldrive инсталира и оперира зарядна инфраструктура и в Румъния.

 

Офиси от най-висок клас, престижни наематели, телевизионни студиа, редакции, печатници, магазини, складове от 1 куб.м и от 2000 кв.м, индустриални производства, автосервизи, свръхмодерно кафе – ресторант, огромен паркинг, спирки на трамвайни и автобусни линии – и всичко това само на 1500 метра от Св. Александър Невски.

Това е „Василев Бизнес Сити“.

При нас бизнесът просперира.”

 

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите!